Haluan tehdä asiat paremmin

man-2037255_1280Vaikka liikeidea olisikin tiedossa, se on vasta alkua. Sitten viime kirjoittaman olen laskenut, pohtinut, katsonut työvälineiden hintoja ja tietysti haaveillut siitä omasta yrityksestä jolla saisi työllistettyä ihmisiä…

Onneksi laskelmat, suunnitelmat ja työvälineiden hankinta tuntuvat kulkevan aika hyvin suunnitelmien kanssa yhteen. Kuitenkin se, joka saa jatkamaan puurtamista asian parissa on ajatus siitä, että saisi vihdoin olla se työnantaja!

Mieheni kysyikin taannoin minulta kysymyksen, joka saattaa kiinnostaa blogin lukijoitakin; ”Mikä siinä työnantajan roolissa nyt niin ihmeellistä on? Miksi ihmeessä haluat asemaan, jota niin monet muut suorastaan karttavat?!”

Vastaus on sinällänsä yksinkertainen: Haluan tehdä asiat paremmin.

Ai paremmin? Eli miten?

Minä haluan olla se työnantaja, jonka palveluksessa on ilo olla. Minä haluan luoda sen työpaikan, johon on kiva tulla, joka oikeasti välittää ja pitää huolta työntekijöistään ja josta saa sellaista palkkaa jolla elää. Haluan olla sellainen esimies, jota olen itse etsinyt työelämässä (ja kerran saanut kokeakkin, terveisiä vaan Kimmo Pirille!). Sellainen jonka alaisena työntekijä tuntee olevansa arvostettu, ihmisenä kunnioitettu ja osaava, ja ennen kaikkea, että hänellä on omien halujensa ja mielenkiinnon kohteidensa mukaan mahdollisuus kasvaa – joko työntekijänä taikka ihmisenä.

Jotta kunnianhimo ei loppuisi tyystin inhimillisiin tekijöihin, haluan kaiken kukkuraksi vielä pyörittää sellaista firmaa, joka  suosii kotimaista kaikessa missä se on mahdollista ja vielä niin, että luontokin kiittää.

Tässä vaiheessa minua yritetään palauttaa maan pinnalle ja kerrotaan kuinka vaikeaa tämä kaikki on.. 

Onneksi minulla on teini-iästä lähtien toiminut motto joka kuuluu näin:

”Tarvitsemme enemmän ihmisiä jotka erikoistuvat mahdottomaan”

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s